Contact

Kennismaken en lid worden

Ben je geïnteresseerd in onze gemeente en overweeg je lid te worden? Of wil je kennismaken met één van onze predikanten? Neem dan contact op via email of bel rechtstreeks met het kerkelijk bureau. Zij kunnen je meer vertellen over onze gemeente, je inschrijven als lid, en je doorverwijzen naar de predikanten als je behoefte hebt aan een kennismakingsgesprek.

 

Kosten

Lid worden van onze gemeente is gratis. Natuurlijk kost de kerk wel geld. Daarom wordt er jaarlijks een vrijwillige bijdrage van de leden gevraagd. Je bepaalt dus zelf wat je geeft.

 

Vragen rondom het kerkhof

Klik hier voor de brochure over het kerkhof Dorpskerk. Onze medewerkers van het kerkelijk bureau staan je daarover ook graag te woord.

De meest recente tarieven vindt u hier.

Naam- en Gedenkplaats:  Op het kerkhof Dorpskerk bevindt zich tevens een monument als gedenkplaats voor overledenen zonder rustplaats.  Meer informatie vindt u hier.

Ben je een uitvaartondernemer en heb je in het weekend overleg nodig vanwege een uitvaart? Dan kun je bellen met 06 – 50 45 66 07.

 

Contactgegevens

 

Kerkelijk bureau

Schoolstraat 4
2242 KH Wassenaar

070 – 511 40 68
info@pkn-wassenaar.nl

Openingstijden Kerkelijk Bureau:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur
Woensdag gesloten

Predikanten

ds. Esther de Paauw
070 – 744 59 54
edepaauw@pkn-wassenaar.nl

ds. Evert Jan de Wijer
06 –
ejdewijer@pkn-wassenaar.nl

Leendert Smit (senioren pastor)
06 – 2736 3000
leendert.smit@pkn-wassenaar.nl

Onafhankelijke Vertrouwenspersoon

Erica Elskamp (Medicadvies B.V.)
06 3097 5051
info@calluna-coaching.nl

De vertrouwenspersoon biedt gemeenteleden de mogelijkheid om onaangename ervaringen in de kerk in volstrekt vertrouwen te bespreken.

Dorpskerk

Messiaskerk

Kievietkerk