Jeugd

Een nieuw seizoen staat voor de deur!

Kidschurch, Spelen met Vuur

en Soulgym gaan allemaal weer van start.

Kijk hier voor de laatste informatie en data! 

KIDSCHURCH

Voor alle kinderen in de leeftijd van de basisschool is er iedere maand Kidschurch. Een dienst voor en door kinderen, en natuurlijk mogen je vriendjes, ouders, opa’s en oma’s en iedereen die dat leuk vindt er ook bij zijn!

Dit jaar nemen we het ‘Onze Vader’ als leidraad. Elke keer gaan we aan de slag met een bede aan de hand van steeds een nieuwe Bijbelverhaal. Ook bidden en zingen we samen en ontdekken door middel van spel en knutselen meer over God en geloven.

Daarnaast is de kidschurch natuurlijk ook heel gezellig!

De eerstvolgende kidschurch is zondag 14 november in de Messiaskerk

Komende Activiteiten

Datum Tijd
vr 8 april - zo 10 april
15:00 u
The Passion Wassenaar Messiaskerk

De kidschurch is altijd een feestje. De kinderen leren de Bijbelverhalen en voelen zich thuis in de kerk. De diensten zijn speels, maar hebben ook inhoud. En het is leuk dat de kinderen ook een band opbouwen met elkaar.’

Daniëlle

Spelen met Vuur

Samen eten, gezelligheid en gesprekken die ergens over gaan. Net wat dieper doorpraten over wat jou bezighoudt; wat er in de wereld gebeurt en over de zin en onzin van God en geloof in een ontspannen sfeer.

 

  • Voor jongeren van 12-15 jaar
  • 1x per maand
  • Van 17.30 – 19.00 uur in de Messiaskerk

 

 

Data dit seizoen:

29 sep, 27 okt, 24 nov, 19 jan, 16 feb, 16 mrt, 20 apr, 18 mei

 

Soulgym

 

Zo af en toe heeft je geest ook een beetje training nodig. Inspirerende ideeën, gesprekken met anderen en nieuwe inzichten maken je meer openminded en helpen je verder. Geloof kan je verder brengen, maar we stellen ook kritische vragen. Kortom een uurtje Soulgym is gezelligheid en inspiratie.

 

  • Voor jongeren van 16 jaar en ouder
  • 1x per maand
  • 20.15 – 21.30 uur 

 

Data dit seizoen:

20 sep, 11 okt, 15 nov, 13 dec, 10 jan, 14 feb, 14 mrt, 11 apr, 9 mei, 13 juni

Kindernevendienst

Voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke zondag tijdens 1 van onze diensten kindernevendienst.  Op de pagina Kerkdiensten onder Aankomende Diensten staat aangegeven in welk kerkgebouw de kindernevendienst plaatsvindt.

Het begin van de dienst maken de kinderen mee in de kerk, daarna gaan ze naar hun eigen ruimte. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en daar maken ze een leuk werkje of een opdracht bij. Ook wordt er samen gezongen en gebeden. Aan het eind van de dienst komen de kinderen weer in de kerk terug.

Oppas

Voor de kinderen van 0-4 is er oppas (in de dienst met kindernevendienst).