Jeugd

Aandacht voor de kinderen en de jongeren vinden we belangrijk in onze gemeente. Er zijn dan ook diverse activiteiten voor kinderen, tieners en twintigers. Voor de kinderen is er kindernevendienst en de Kidschurch. Voor kids uit groep 7 en 8 is er basiscatechese. Voor de tieners van    12-15 jaar is er Spelen met Vuur en voor de 16+ers Soulgym. Daarnaast zijn er jongerendiensten en speciale activiteiten rondom de feestdagen. 

Komende Activiteiten

Niets gepland

Spelen met Vuur

Samen eten, gezelligheid en gesprekken die ergens over gaan. Net wat dieper doorpraten over wat jou bezighoudt; wat er in de wereld gebeurt en over de zin en onzin van God en geloof in een ontspannen sfeer.

 

  • Voor jongeren van 12-15 jaar
  • 1x per maand
  • Van 17.30 – 19.00 uur in de Messiaskerk

 

Data dit seizoen:

5 okt, 9 nov, 7 dec, 18 jan, 15 feb, 15 mrt, 22 apr, 17 mei 

 

Soulgym

 

Zo af en toe heeft je geest ook een beetje training nodig. Inspirerende ideeën, gesprekken met anderen en nieuwe inzichten maken je meer openminded en helpen je verder. Geloof kan je verder brengen, maar we stellen ook kritische vragen. Kortom een uurtje Soulgym is gezelligheid en inspiratie.

 

  • Voor jongeren van 16 jaar en ouder
  • 1x per maand
  • 20.15 – 21.30 uur 

 

Data dit seizoen:

10 okt, 21 nov, 16 jan, 20 feb, 27 maart, 24 april, 5 juni

Kindernevendienst

Voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke zondag tijdens 1 van onze diensten kindernevendienst.  Op de pagina Kerkdiensten onder Aankomende Diensten staat aangegeven in welk kerkgebouw de kindernevendienst plaatsvindt.

Het begin van de dienst maken de kinderen mee in de kerk, daarna gaan ze naar hun eigen ruimte. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en daar maken ze een leuk werkje of een opdracht bij. Ook wordt er samen gezongen en gebeden. Aan het eind van de dienst komen de kinderen weer in de kerk terug.

Oppas

Voor de kinderen van 0-4 is er oppas (in de dienst met kindernevendienst).