Een nieuw seizoen staat voor de deur!

Kidschurch, Spelen met Vuur

en Soulgym gaan allemaal weer van start.

Kijk hier voor de laatste informatie en data!

KIDSCHURCH

Voor alle kinderen in de leeftijd van de basisschool is er iedere maand Kidschurch. Een dienst voor en door kinderen, en natuurlijk mogen je vriendjes, ouders, opa’s en oma’s en iedereen die dat leuk vindt er ook bij zijn!

Dit jaar nemen we het ‘Onze Vader’ als leidraad. Elke keer gaan we aan de slag met een bede aan de hand van steeds een nieuwe Bijbelverhaal. Ook bidden en zingen we samen en ontdekken door middel van spel en knutselen meer over God en geloven.

Daarnaast is de kidschurch natuurlijk ook heel gezellig!

De eerstvolgende kidschurch is zondag 10 oktober in de Kievietkerk!

Komende Activiteiten

Datum Tijd
zo 24 oktober
10:00 u
Kerkdienst met Kindernevendienst Kievietkerk
wo 27 oktober
17:30 u
Spelen met Vuur Messiaskerk
zo 14 november
10:00 u
Kidschurch Messiaskerk
ma 15 november
20:15 u
Soulgym
wo 24 november
17:30 u
Spelen met Vuur Messiaskerk

De kidschurch is altijd een feestje. De kinderen leren de Bijbelverhalen en voelen zich thuis in de kerk. De diensten zijn speels, maar hebben ook inhoud. En het is leuk dat de kinderen ook een band opbouwen met elkaar.’

Daniëlle

Spelen met Vuur

Samen eten, gezelligheid en gesprekken die ergens over gaan. Net wat dieper doorpraten over wat jou bezighoudt; wat er in de wereld gebeurt en over de zin en onzin van God en geloof in een ontspannen sfeer.

• Voor jongeren van 12-15 jaar
  • 1x per maand
  • Van 17.30 – 19.00 uur in de Messiaskerk

Data dit seizoen:

29 sep, 27 okt, 24 nov, 19 jan, 16 feb, 16 mrt, 20 apr, 18 mei

Soulgym

Zo af en toe heeft je geest ook een beetje training nodig. Inspirerende ideeën, gesprekken met anderen en nieuwe inzichten maken je meer openminded en helpen je verder. Geloof kan je verder brengen, maar we stellen ook kritische vragen. Kortom een uurtje Soulgym is gezelligheid en inspiratie.

• Voor jongeren van 16 jaar en ouder
  • 1x per maand
  • 20.15 – 21.30 uur

Data dit seizoen:

20 sep, 11 okt, 15 nov, 13 dec, 10 jan, 14 feb, 14 mrt, 11 apr, 9 mei, 13 juni

Kindernevendienst

Voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke zondag tijdens 1 van onze diensten kindernevendienst.  Op de pagina Kerkdiensten onder Aankomende Diensten staat aangegeven in welk kerkgebouw de kindernevendienst plaatsvindt.

Het begin van de dienst maken de kinderen mee in de kerk, daarna gaan ze naar hun eigen ruimte. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en daar maken ze een leuk werkje of een opdracht bij. Ook wordt er samen gezongen en gebeden. Aan het eind van de dienst komen de kinderen weer in de kerk terug.

Oppas

Voor de kinderen van 0-4 is er oppas.