vr 21 mei om 19:00 uur

Locatie:


Jonge asielzoekers hebben een workshop gevolgd in het kader van het Project 26.000 Gezichten. De cursisten en docenten presenteren het resultaat: een collage van stukjes film en een vraaggesprek met een van hen over zijn ervaringen in de asielprocedure.

Zij zijn er trots op om het resultaat van hun werk te kunnen tonen aan alle mensen die vorige jaren blijk gegeven hebben van hun betrokkenheid met de Duinrellbewoners via het Inloophuis of de Raad van Kerken, via de Taalmaatjes of via de Wassenaarse sportverenigingen of op welke manier dan ook.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de presentatie online te volgen. Stuur om mee te doen een email naar Corinne Remmen (cremmen@wodv.nl) dan krijg je 21 mei een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen op een (beveiligde) TEAMS verbinding.

Het programma duurt van 19.00 – 20.30 uur, ieder onderdeel ca. 20 minuten. De voertaal is Engels en Nederlands. Nikola, hoofdpersoon in de film van Frans Weisz is aanwezig en zal als tolk de interviews ondersteunen waar nodig.

Programma:

  1. Introductie – Presentatie van het Project 26000 Gezichten – Joost Bosland vertelt over het project in een kort vraaggesprek met ds. Jilles de Klerk
  2. Korte film van de resultaten van de workshop
  3. Jilles de Klerk gaat in gesprek met de filmmakers
  4. Film van Frans Weisz over een gezin (3 kinderen) dat nu 30 jaar in Nederland woont