wo 11 augustus om 15:00 uur

Locatie: Messiaskerk


Muziekmiddag met optreden van het duo RECUERDAS, twee jongeren uit Zuid-Amerika.

Lauriane Ghils speelt gitaar, ukelele en slaginstrumenten. Martha Gonzalez Perez speelt cello. Ze spelen eigen composities. Hun muziek is dromerig, intiem en vooral ontspannend.

Dit duo wordt gesponsord door de Stichting Live Music Now. De  organisatie is blij met de komst van deze jonge topmusici. Zij doen podiumervaring op en hopen bekend te worden. Live Music Now selecteert klassieke muziekensembles bestaande uit twee tot vijf musici. De doelgroep bestaat uit studenten die nog in opleiding zijn bij een conservatorium of die hun studie net hebben afgerond.

Specifieke aandachtspunten zijn dat de musici hun repertoire afstemmen op het publiek, enerzijds door van de stukken in hun repertoire misschien niet alle delen te spelen en variatie te bieden, anderszins door zich op het aanwezige publiek te richten, bijvoorbeeld door bekende melodieën te spelen of door mensen te laten meezingen of meeklappen; alles zo interactief mogelijk. In de pauze of na afloop een praatje maken met het publiek hoort daar ook bij. Want er wordt door Live Music Now grote waarde gehecht aan de communicatie en de vaardigheid om de muziek over te brengen op het publiek.