do 9 maart om 20:00 uur

Locatie: Messiaskerk

Geestelijke ontwikkeling is permanent onderzoeken hoe je jezelf kunt vernieuwen? Maar wat is dat zelf precies? En hoe kan het begrip van de ziel hierbij van dienst zijn?

Martine Oldhoff promoveerde in 2021 cum laude op een zoektocht naar de ziel. Hoe denken cultuur, filosofie en haar eigen vak theologie erover? Martine Oldhoff pleit voor eerherstel van de ziel.

Locatie: Messiaskerk

Onderdeel van de Lezingenreeks DE VERNIEUWERS

Onze tijd heeft meer dan ooit behoefte aan idealen die we kunnen concretiseren. De Vernieuwers is een lezingenreeks met voorgangers en voortrekkers die ons hierbij helpen. Wie komt met een nieuw geluid waar we ook nu iets mee kunnen? Wie zijn richtinggevend op het terrein van levensbeschouwing en samenleving? Wat zijn de nieuwe levensbeschouwelijke trends en topics? In deze lezingenserie, georganiseerd door de PGW samen met de NPB Wassenaar, delen vier theologen hun idealen en laten je, zittend op het puntje van je stoel, op een nieuwe manier kijken naar je leven en wat echt van waarde is.

Alle lezingen beginnen 20:00 uur en worden wisselend gehouden in de Messiaskerk, Zijllaan 57 of in de NPB kerk, Lange Kerkdam 46, beiden in Wassenaar.

Tickets kosten € 10 per lezing, of € 40 voor de gehele serie van 5, inclusief koffie in de pauze en een glaasje wijn na afloop. Tickets kunnen gekocht worden bij het Kerkelijk bureau van de PGW en bij aanvang van iedere lezing.