do 20 oktober om 20:00 uur

Locatie: Vrijzinnigen NPB Wassenaar

Onze tijd vraagt om een nieuwe economie die eerlijk, duurzaam en rechtvaardig is. Wat kan ons hierbij inspireren? Alain Verheij is geïnteresseerd in de vraag: kan de Bijbel vandaag de dag nog relevante lessen bieden aan een weldenkende 21ste-eeuwer? Deze vraag stond ook centraal in zijn debuut God en ik dat in 2018 werd bekroond tot Theologisch Boek van het Jaar. Later verschenen Ode aan de verliezer en Geld en goed. In dit boek bespreekt Alain de vraag of de Bijbel ons nog nuttige adviezen geeft over hoe we met geld om kunnen gaan en hoe we de wereld echt kunnen verrijken.

Locatie: Vrijzinnigen NPB Wassenaar

Alle lezingen beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in de Messiaskerk, Zijllaan 57 of de kerk van de Vrijzinnigen NPB, Lange Kerkdam 46, beide in Wassenaar.

Tickets kosten 10 euro per lezing of 40 euro voor de gehele serie van vijf, inclusief koffie in de pauze en een glaasje wijn na afloop. Tickets kunnen gekocht worden bij het kerkelijk bureau van de PGW en bij
aanvang van iedere lezing.