zo 14 november om 10:00 uur

Locatie: Messiaskerk

ds. Esther de Paauw

Te bekijken via www.kerkdienstgemist.nl en ook later terug te kijken.

De liturgie kunt u hier vinden.

Zondag 14 november is er weer Kidschurch! Dit keer is het thema: ‘Uw naam worde geheiligd’. We verdiepen ons in de verschillende namen die er in de Bijbel zijn voor God. De meest bijzondere en mysterieuze naam is de naam waarin God zich bekend maakt in het verhaal van Mozes en de brandende braambos. Het wordt weer een vrolijke en feestelijke dienst. Gericht op kinderen in de leeftijd van de basisschool, hun ouders, opa’s en oma’s en iedereen die er graag bij wil zijn!

Voor onze kerkdiensten is geen coronatoegangsbewijs vereist.  Dat geldt ook voor uitvaartplechtigheden.  Wij volgen hierin de landelijke richtlijnen.  Wel is een dringend advies om gepaste afstand te houden. Onze kerken bieden daarvoor over het algemeen voldoende ruimte.

Er geldt geen maximum bezoekers en u hoeft zich niet van te voren aan te melden