vr 8 juli om 19:30 uur

Locatie: Dorpskerk

Tewkesbury Abbey Koor

Op vrijdag, 8 juli 2022, zal het beroemde koor Tewkesbury Abbey Schola Cantorum, Choristers in the Cotswolds, om 19.30 uur een concert geven in de Dorpskerk van Wassenaar.

Het is een gemengd koor van kinderen en volwassenen. U kunt alvast een kijkje nemen bij het koor door op de link te klikken: Tewkesbury Abbey Schola Cantorum | Choristers in the Cotswolds

De kerk zelf heeft ook een interessante website: https://www.tewkesburyabbey.org.uk

In de komende weken zal meer bekend worden over het programma.

We zijn heel blij dat we, na het Bath Abbey Choir en het Choral Choir of Stratford-upon-Avon, die Wassenaar bezochten voor de corona crisis, weer een Engels koor kunnen verwelkomen.

Na 19 mei zullen we meer informatie hebben over het programma, de kaartverkoop, etc. We maken daarvoor een wat uitgebreidere aankondiging.

Wat betreft Corona maatregelen volgen wij de landelijke richtlijnen.  Wel geven we elkaar de ruimte en houden rekening met elkaar.