Het beroemde koor van de kathedraal in Tewkesbury, Engeland, zal op vrijdagavond 8 juli 2022 om 19.30u. een
concert geven in de Dorpskerk..

Sinds de bouw van de kathedraal, die begon in het jaar 1087, hebben de koren gezongen tijdens de kerkdiensten. Kinderen kunnen er vanaf hun derde levensjaar zanglessenvolgen. Het koor dat de Dorpskerk bezoekt bestaat uit 14 kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar en 18 volwassen zangers. Het concert duurt 1 uur en 15 minuten zonder pauze.

De prijs van de kaartjes is € 15,–.

Deze kunnen worden gekocht bij het Kerkelijk Bureau aan de Schoolstraat 4, Boekhandel De Kler in de Langstraat en via de website www.eventbrite.nl

Meer informatie over het koor kunt u vinden onder deze link: Tewkesbury Abbey Schola Cantorum
| Choristers in the Cotswold
s

Voor bezoekers van het concert, die nog even na willen genieten in een typisch Engelse sfeer, serveert Restaurant Van Veen aan het Plein 14 een English Supper, licht 3-gangen menu, voor een speciale prijs van € 35,–. Reserveren via telefoonnummer 070-8885626.

Een uitstekende manier om een unieke ervaring met elkaar te delen