Een heerlijk Italiaans 3-gangen diner. Geserveerd onder de prachtige bomen op het plein bij de Dorpskerk. Samen eten met meer dan honderd andere Wassenaarders. Gezelligheid, sfeer en ontmoeting.

U krijgt een heerlijk drie-gangendiner geserveerd. IJscoman Stefano Zuliani komt met zijn ijskar en het bandje Il Canzoniere brengt sfeer met beroemde Italiaanse liedjes.

Daarnaast worden er loten verkocht voor primaire levensbehoeften als voedsel, zeep en tandpasta voor de inwoners van Oekraïne, die door de oorlog geen toegang meer hebben tot winkels. Met het geld wat we ophalen worden deze levensbehoeften hier ingekocht en direct vanuit Wassenaar met vrachtwagens naar Oekraine gebracht. Er zijn mooie prijzen te winnen met de loterij. Deze worden ter beschikking gesteld door Wassenaarse ondernemers.

Entreebewijzen kosten € 16,50. Verkrijgbaar bij het Kerkelijk Bureau in de Schoolstraat 4,

Boekhandel De Kler in de Langstraat en via de website www.eventbrite.nl

Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De bar gaat open om 18.00. De maaltijd begint om 18.30u.
Mocht het regenen dan vindt de maaltijd in de kerk plaats.

Alle Wassenaarders worden van harte uitgenodigd voor deze avond. Het is een goed moment om na de corona
beperkingen eens gezellig bij te praten met vrienden of familie en een heerlijk voorproefje van de zomervakantie.